Bliv frivillig og gør en forskel

Sport skaber fællesskaber, og vi har i KLG Badminton plejet fællesskabet igennem flere årtier. For at vi kan fortsætte dette arbejde og fortsætte med, at tilbyde vores medlemmer en stærk klub, gode faciliteter og et stærkt trænerteamet, har vi brug for flere frivillige til at gøre en forskel. Klubben har fordoblet antallet af ungdomsspillere det seneste år, og har nu 64 ungdomsspillere og xx motionister. Kom og vær´ med til at bidrage til fortsat vækst i klubben.

I takt med at bestyrelsen udvides søger KLG Badminton 3-5 nye bestyrelsesmedlemmer. Foruden bestyrelsesmedlemmer søger vi også frivillige til at være ansvarlig for konkrete arbejdsopgaver og deltage som repræsentant i arbejdsudvalg, alle opgaver vi som klub har brug for din hjælp til. I dag drager klubben allerede stor glæde af den hjælp der kommer fra forældrenes side, denne forældreinddragelse forventes at udvides i den kommende sæson. Din hjælp vil gøre en forskel for både klubben, vores mange spillere samt for Lind som helhed.

Om dig:
Vi søger dig, som evt. kan komme med ny inspiration og nye ideer, og samtidig hjælpe med konkrete opgaver. Du er ansvarsbevidst og brænder for at være med til at videreudvikle KLG Badminton, og arbejde for klubbens værdier– sportslig udvikling og det sociale sammenhold.

Vi kan tilbyde:
Stor indflydelse og mulighed for at arbejde med den type opgaver du brænder mest for. Klubben har en flad organisation, hvorfor der er kort vej fra tanke til handling. Stor indsigt i foreningslivet i Lind. Stærkt netværk på tværs af klubberne. Et stærkt trænerteam, stærke ressourcer i og omkring bestyrelsen og god forældreopbakning.

Som bestyrelsesmedlem sidder du typisk i en to årige periode, har stemmeret i bestyrelsen og deltager på ca. 8 årlige møder. Du har en bestemt rolle i teamet, med konkrete opgaver, og skal forvente at bruge ca. 6-8 timer inkl. mødeaktivitet månedlig. Du vil have mulighed for at sidde med varierende opgaver/ad hoc eller mere rutineprægede – det er op til dig.