Valg til bestyrelsen

Kære Motionister og forældre i KLG Badminton.

 

Som tidligere informeret, så nærme vi os en afslutning på en vellykket badmintonsæson og dermed også årets Generalforsamling. Vi har i indeværende sæson været 6 bestyrelsesmedlemmer, hvilket har gjort det muligt at have en meget arbejdsdygtig bestyrelse. 3 medlemmer træder ud, og vi har derfor behov for din hjælp, så en ny bestyrelse kan tage sin form.

Vi søger derfor 3 nye bestyrelsesmedlemmer der vil være med til at videreføre det gode arbejde for både ungdomsspillere og motionister, så kontakt os, og bliv en del af bestyrelsen og gør din indflydelse gældende – til stor glæde for os alle.

Vi tilbyder et team af engagerede bestyrelsesmedlemmer, hyggelige og effektive bestyrelsesmøder ca. 1 gang månedligt og stor fleksibilitet og medindflydelse på egne opgaver. Der er en uformel omgangstone og god støtte fra de andre bestyrelsesmedlemmer. Så tøv ikke med at invester din tid.

Skulle det tænkes, at det ikke er muligt at tiltrække flere frivillige ressourcer, vil vi fortsætte arbejdet alligevel blot med færre hænder, hvilket vil betyde, at flere opgaver lægges ud til forældre og motionister, således vi alle kan løfte i flok.

Er du interesseret, så send os en mail til lenabjerre@mail.dk eller kontakt Lena på M 20680203 eller Rikke på M 23488678 for yderligere information.

Håber på stor opbakning fra alle vores medlemmer til årets afslutningsstævn – husk seneste tilmelding den 5. april.

 

Udgivet i Nyheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *